Βρείτε

ψυχολογο

ψυχοθεραπευτη

συμβουλο ψυχικησ υγειασ

γηροκομο

φροντιστη αμεα

φυσικοθεραπευτη

νοσηλευτη

εργοθεραπευτη

οικιακη βοηθο

λογοθεραπευτη

ΜΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΊΑΣ.

 

αναζητηστε επαγγελματιες

Ευφρονίου 36, Καισαριανή-Αθήνα, Τηλέφωνο: 210-7255191, 6973 23 36 73

Email: vaspap2@otenet.gr/  info@emotionalintelligence.gr

http://www.sxolesgonewn.gr,

http://emotionalintelligence.gr

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Η Βασιλική Παππά είναι συμβουλευτική ψυχολόγος, πρόεδρος και επιστημονικά υπεύθυνη του Πανελληνίου Συνδέσμου Σχολών Γονέων. Έχει διδάξει ψυχολογία στα τμήματα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και σε διάφορα μεταπτυχιακά προ­γράμματα. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται σε θέματα οικογενειακών σχέσεων, στις πρακτικές ανατροφής και διαπαιδαγώγησης, καθώς και στην ανάπτυξη και την καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης.

Μέλος ΣΕΨ, ΕΛΨΕ

περισσοτερα

Φωκίδος 13, Κάτω Χαλάνδρι, Τηλέφωνο: 210-6776420, 6974 45 3031

http://www.3teleies.gr,

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ (MA ART THERAPY)

Ξεκινώντας σε νεαρή ηλικία από το χώρο των τεχνών –ίσως και ακόμη πιο πριν, από παιδί– πίστευα πως η δημιουργικότητα είναι μονόδρομος για την προσωπική μου ευεξία. Αργότερα άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως ενώ η ψυχική υγεία είναι πολύτιμη δεν είναι αυτονόητη για όλους, και αυτό στάθηκε έναυσμα να αποφασίσω πως η μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και η επιστήμη της ψυχολογίας θα ήταν ο επόμενος μου σταθμός ακαδημαϊκά. Στην εικαστική ψυχοθεραπεία, που ευτυχώς βρέθηκε στην πορεία μου, ανακάλυψα την θεραπευτική δράση της δημιουργικής διαδικασίας μέσα σ’ ένα προστατευμένο πλαίσιο.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μου και μέσα από την κλινική μου εμπειρία ανέπτυξα μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση που σήμερα με καθιστά ανοιχτή και ευέλικτη στην πρακτική μου, στην προσφορά ποιοτικών παρεμβάσεων σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διαφορετικές δυσκολίες. Πιστεύω με θέρμη πως το κάθε άτομο έχει μοναδικές δυνατότητες και ως επαγγελματίας υγείας επικεντρώνομαι στο να αναγνωρίζω και να ανταποκρίνομαι στις ξεχωριστές του ανάγκες.

Η επαγγελματική μου εμπειρία είναι κυρίως με παιδιά και με ενήλικες που αντιμετωπίζουν ασθένεια, απώλεια ή έχουν βιώσει κάποια τραυματική εμπειρία, καθώς και με φροντιστές ασθενών. Μεγάλη η τροφοδότηση που παίρνω μέσα από την αλληλεπίδραση μου με ανθρώπους τρίτης και τέταρτης ηλικίας ενδυναμώνοντας τους πνευματικά και ψυχικά καθώς και με την πολύ ευάλωτη ομάδα ασθενών με άνοια.

Πεποίθηση μου είναι πως η ψυχική, πνευματική και νοητική εξέλιξη δεν πρέπει να σταματούν σε καμία δυσκολία και ηλικία, και γι' αυτό ο χώρος "Τρεις Τελείες" στόχο έχει να αποκαλύπτει πιθανότητες! Με ευθύνη και αγάπη για τη δουλειά μου, είμαι εδώ γι’ αυτό…

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εικαστική ψυχοθεραπεία για παιδιά ( Εξειδίκευση: Τραυματική εμπειρία – Απώλεια – Διαζύγιο)
 • Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων ( Εξειδίκευση: Ασθένεια – Απώλεια – Κατάθλιψη – Φροντιστές ασθενών)
 • Αξιολόγηση μνήμης (και κατ’ οίκον υπηρεσία)
 • Νοητική Ενδυνάμωση 60+ (και κατ’ οίκον υπηρεσία)
 • Θεραπεία δια των Αναμνήσεων (και κατ’ οίκον υπηρεσία)*
 • Διαδικτυακές συνεδρίες

*  Οι κατ’ οίκον υπηρεσίες αφορούν τις περιοχές: Χαλάνδρι – Χολαργός – Αγ. Παρασκευή – Ψυχικό  – Φιλοθέη – Παπάγου

Μέλος ΣΕΨ (Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων)

περισσοτερα

Τηλ: 6974022088

Ελεονώρα Παντούλα

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Η Ελεονώρα Παντούλα είναι Ψυχολόγος Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αντιμετώπιση του Πόνου στην Ιατρική Ιωαννίνων. Έχει ειδικευτεί στις Διαταραχές Άγχους/ Φοβίες και τη συστημική και συμβουλευτική θεραπεία ζευγαριών. Διετέλεσε επιστημονική συνεργάτιδα στην Γ’ Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης διεξάγοντας έρευνες και παρουσιάζοντας εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια. Διατήρησε ιδιωτικό γραφείο στην πόλη των Ιωαννίνων για 5 έτη. Έχει εργαστεί στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, στο Συμβουλευτικό Σταθμό του ΚΕΘΕΑ ΗΕΠΕΙΡΟΣ, σε Δημοτικά Σχολεία των Ιωαννίνων και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων/Παράρτημα Ηγουμενίτσας ως ψυχολόγος για τη στήριξη των φοιτητών του τμήματος. Εθελοντικά έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και το Ιατρείο Πόνου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Εργάστηκε ως Ψυχολόγος και ως Επόπτρια ομάδας ψυχικής υγείας στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στην περιοχή της Ηπείρου παρέχοντας υπηρεσίες σε προσφυγικό πληθυσμό. Συνεχίζει να εργάζεται στο χώρο αυτό με τη γερμανική ΜΚΟ Arbeiter-Samariter-Bund (ASB).

Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν στο τραύμα και τον πόνο, το μετατραυματικό στρες (PTSD), την παροχή εποπτείας σε συναδέλφους που εργάζονται με μετανάστες και πρόσφυγες και την εκπαίδευση των διαπολιτισμικών μεσολαβητών όσον αφορά τον επαγγελματικό τους ρόλο και τη συμμετοχή τους στις θεραπευτικές συνεδρίες.

περισσοτερα

Μαλικούτη 2, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ: 2810 372657

Email: edrakopoulou@gmail.com

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Ειδική Παιδαγωγός

 M.Ed Συνθετική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Συντονίστρια Σχολών Γονέων

Υπηρεσίες

Διάγνωση - Αποκατάσταση ΕΜΔ

Διάγνωση δυσκολιών μάθησης με τη χρήση σταθμισμένων ψυχοπαιδαγωγικών εργαλείων. Χορήγηση τεστ ανίχνευσης σχολικής ετοιμότητας. Αποκατάσταση ειδικών μαθησιακών δυσκολιών με τη χρήση εξατομικευμένων προγραμμάτων παρέμβασης.

Σχολές Γονέων

Οι Σχολές Γονέων απευθύνονται σε γονείς ή/και μελλοντικούς γονείς. Οι κύριοι στόχοι τους είναι: η στήριξη του δοκιμαζόμενου θεσμού της οικογένειας η εκπαίδευση του γονέα σε μεθόδους αποτελεσματικής επικοινωνίας με το παιδί του και η διαφύλαξη και προστασία της ψυχικής υγείας του παιδιού.

Συνεδρίες Συμβουλευτικής/ Σχολή γονέων

Συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων, ατομικής συμβουλευτικής και συμβουλευτικής ζεύγους δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως (μέσω Skype).

ΣΠΟΥΔΕΣ

M.Ed. in Special Education στο Swansea University

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (Φ.Π.Ψ) στο 

National and Kapodistrian University of Athens

Dyslexia and Foreign Language Teaching στο 

Lancaster University

Babies in Mind: Why the Parent's Mind Matters στο 

University of Warwick

Psychology and Mental Health στο 

Πανεπιστήμιο Λίβερπουλ

Childhood In The Digital Age στο 

The Open University

Εκπαίδευση στο Αθηνά Τεστ Διάγνωσης Μαθησιακών Δυσκολιών στο 

Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Εφήβου Ι.Ν.Παρασκευόπουλος

Πρόγραμμα Παρέμβασης στις Μαθησιακές Δυσκολίες βασισμένο στο Αθηνά Τεστ στο 

Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Εφήβου Ι.Ν.Παρασκευόπουλος

Συντονίστρια - Εκπαιδεύτρια Σχολών Γονέων στο 

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Σχολών Γονέων, Παράρτημα της F.I.E.P.

περισσοτερα

 

Υψηλάντου και Μεταξά, Άγιος Κων/νος Φθιώτιδα

Τηλέφωνο:

Email: mgloustianou@gmail.com

http://www.ensun.gr

Μαρία Γλουστιάνου

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Επιστημονικά Υπεύθυνη στην "Ενσυναίσθηση"
Msc Εργασιακής Ψυχολογίας
Σύμβουλος Σταδιοδρομίας
Μέλος της HAGT, ΣΕΨ, ΕΛΕΣΥΠ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Λειβανάτες Φθιώτιδος. Στα 18 μου πέρασα στην Ψυχολογία Παντείου, έχοντας πάντα ως βασικό μου ενδιαφέρον να ασχοληθώ με τον άνθρωπο και όσα τον απασχολούν.  Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εργασιακή Ψυχολογία (Msc Οργανωτικής και Οικονομικής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου), όπου αποφοίτησα το 2009. Είμαι επίσης πιστοποιημένη Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού με άδεια χορήγησης ψυχομετρικών τεστ από την ISON PSYCHOMETRICA (2010) και την COMPUTER ACADEMY (2018). Παράλληλα ασχολήθηκα και με τη Δημοσιογραφία, σπουδάζοντας στον ΑΝΤ1 (2004) και έκανα πρακτική σε όλα τα είδη ενημέρωσης, γεγονός που μου έδωσε πλούσιες εμπειρίες. Τον Οκτώβριο του 2009 αποφασίζω να αναζητήσω το δικό μου επαγγελματικό και προσωπικό νόημα ζωής. Έπειτα από διάφορους πειραματισμούς σε εκπαιδεύσεις και επαγγελματικά πλαίσια, ήρθε στη ζωή μου η γνωριμία μου με την ψυχοθεραπευτική μέθοδο Gestalt. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα ότι «βρίσκομαι στο σπίτι μου», ότι η επιστήμη που σπούδασα έχει αξία και αληθινή εφαρμογή.Οι σπουδές μου διήρκησαν 4 χρόνια, το ελάχιστο δηλαδή όριο που απαιτείται από την Ευρωπαϊκή αλλά και Ελληνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας, για να αποκτήσει κανείς τον τίτλο του ψυχοθεραπευτή. Οι σπουδές στην ψυχοθεραπεία Gestalt περιλαμβάνουν θεωρητική εκπαίδευση, βιωματικά σεμινάρια, ατομική και ομαδική θεραπεία, ομαδική και ατομική εποπτεία από καταρτισμένο επόπτη, παράδοση περιπτώσεων μελέτης (cases studies), παρουσιάσεις σε Workshops, παράδοση διπλωματικής εργασίας. Ένας αναγνωρισμένος θεραπευτής Gestalt εποπτεύεται από τους οργανισμούς στους οποίους ανήκει και η εκπαίδευσή του είναι δια βίου. Αυτή άλλωστε είναι και η διαδικασία της ίδιας της επιστημονικής εκπαίδευσης, δεν τελειώνει ποτέ. Ταυτόχρονα από το 2011 ήμουν εξωτερική συνεργάτης του Υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) στο Πρόγραμμα «Σχολές γονέων». Εργαζόμουν ως Υπεύθυνη της λειτουργίας του έργου στο Δυτικό Τομέα Αττικής και παράλληλα ως εκπαιδεύτρια των ΚΔΒΜ (Κέντρα Διά Βίου Μάθησης) στο Δήμο Λοκρών.

Το 2018 γεννιέται η ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, ένας χώρος όπου διάφοροι επαγγελματίες και κυρίως φίλοι και συνοδοιπόροι από το χώρο της ψυχικής υγείας συνεργαζόμαστε, προκειμένου να προσφέρουμε τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Οι υπηρεσίες μας είναι ψυχοθεραπευτικές, συμβουλευτικές και ψυχοεκπαιδευτικές (διαχείριση άγχους, κατάθλιψης, απωλειών, διαζυγίων, προβλήματα στις σχέσεις με τα παιδιά, το/τη σύντροφο, θέματα υπαρξιακά, αυτογνωσιακά, απομόνωσης, μοναξιάς, εργασιακές αλλαγές και κρίσεις, όπως ανεργία, απόλυση, αλλαγή επαγγελματικής σταδιοδρομίας, συμβουλευτική γονέων, ομάδες εφήβων, σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός κ.α)

 

περισσοτερα

Ηλικία: 43 ετών

Περιοχή κατοικίας: Αργυρούπολη Αττικής

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947366043

 

Κασσά Φωτεινή

ΓΗΡΟΚΟΜΟΣ

ΕΤΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ: 20

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

 •       ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 
 •       ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗΕΛΕΓΧΟΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
 •       ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
 •       ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (μόνο για επίσκεψη σε γιατρούς & εξετάσεις)
 •       ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ
 •       ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
 •       ΠΛΥΣΙΜΟ, ΣΙΔΕΡΩΜΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΝΟΣΠΕΠΑΣΜΑΤΩΝ
 •       ΨΩΝΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ
 •       ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,ΣΥΖΗΤΗΣΗ
 •       ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΠΡΩΙΝΕΣ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 10 ΩΡΕΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

 

περισσοτερα

Ηλικία: 34 ετών

Περιοχή κατοικίας: Μοσχάτο Αττικής

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6909403264

Ματίλντα

ΕΤΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ: 4

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

 •       ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 
 •       ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
 •       ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
 •       ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (μόνο για επίσκεψη σε γιατρούς & εξετάσεις)
 •       ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ
 •       ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
 •       ΠΛΥΣΙΜΟ, ΣΙΔΕΡΩΜΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΝΟΣΠΕΠΑΣΜΑΤΩΝ
 •       ΨΩΝΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ
 •       ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,ΣΥΖΗΤΗΣΗ
 •       ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΠΡΩΙΝΕΣ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 9 ΩΡΕΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

περισσοτερα

Ηλικία: 57 ετών

Περιοχή κατοικίας: Αγρίνιο

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979107557

Παπαδοπούλου Φωτεινή

ΓΗΡΟΚΟΜΟΣ

ΕΤΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ: 20

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

 •       ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 
 •       ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
 •       ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
 •       ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (μόνο για επίσκεψη σε γιατρούς & εξετάσεις)
 •       ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ
 •       ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
 •       ΠΛΥΣΙΜΟ, ΣΙΔΕΡΩΜΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ
 •       ΨΩΝΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ
 •       ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,ΣΥΖΗΤΗΣΗ
 •       ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΠΡΩΙΝΕΣ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 6 ΩΡΕΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Αγρίνιο

 

περισσοτερα

Καταγωγή: Βραζιλία

Διαμονή στην Ελλάδα: 14 έτη

Εκπαίδευση: Δευτεροβάθμια

Ηλικία: 35 ετών

Γλώσσα: Ελληνικά Επίπεδο: Πολύ καλά

 

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6947213779

KETLIN CHRISTINA

ΓΗΡΟΚΟΜΟΣ

Γνώσεις:

Λήψη ζωτικών σημείων

Μέτρηση σακχάρου

 

Εμπειρία:

Φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων χωρίς βεβαρυμμένο ιστορικό υγείας.

 

περισσοτερα

Ηλικία: 63 ετών

Περιοχή κατοικίας: Χίος, Λάτομη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947538442

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΣΣΑΠΑ

ΓΗΡΟΚΟΜΟΣ

ΕΤΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ: 1 ΕΤΟΣ

 • ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
 • ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
 • ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
 • ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (μόνο για επίσκεψη σε γιατρούς & εξετάσεις)
 • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ
 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
 • ΠΛΥΣΙΜΟ, ΣΙΔΕΡΩΜΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΝΟΣΠΕΠΑΣΜΑΤΩΝ
 • ΨΩΝΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ
 • ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,ΣΥΖΗΤΗΣΗ
 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

 

Ωράριο εργασίας: Πρωινές ή βραδυνές ώρες

Περιοχή εργασίας: Χίος- διαθέτει δικό της μεταφορικό μέσο

 

 

περισσοτερα

 

Σύντομα κοντά σας

 

 

 

Σύντομα κοντά σας

 

 

ΗΛΙΚΙΑ: 31  ΕΤΩΝ

ΕΤΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ: 10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΑΘΗΝΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6906594513

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

Υπηρεσίες: 

 • Ατομική υγιεινή και καθαριότητα
 • Έλεγχος πίεσης, σακχάρου
 • Συνοδεία σε Νοσοκομειακούς χώρους
 • Ενδομυϊκές και υποδόριες ενέσεις
 • Τοποθέτηση ή αφαίρεση του καθετήρα κύστεως
 • Λήψη ούρων γίνεται άσηπτα και με καθετήρα μιας χρήσεως για διενέργεια οποιαδήποτε εξετάσεων
 • Πλύσεις κύστεως
 • Περιποίηση κολοστομίας, κυστεοστομίας, μικρών και μεγάλων κατακλίσεων, χειρουργικών τραυμάτων μετεγχειρητικά με ανάλογα υλικά και με τις οδηγίες του εκάστοτε θεράποντα ιατρού
 • Υποκλυσμοί χαμηλοί ή υψηλοί για θεραπευτικούς ή διαγνωστικούς σκοπούς
 • Αιμοληψίες είτε για λογαριασμό μικροβιολογικών εργαστηρίων, είτε για λογαριασμό των ασθενών
 • Δυνατότητα τοποθέτησης φλεβοκαθετήρα στο σπίτι
 • Τοποθέτηση υποδόριων εμφυτευμάτων
 • Δυνατότητα για απασχόληση μέχρι 8 ώρες εντός  24ωρου υπό συνεννόηση και όχι σε σταθερή βάση.

 

περισσοτερα

ΗΛΙΚΙΑ: 42 ΕΤΩΝ

ΕΤΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ: 22

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ, ΞΗΡΟΜΕΡΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6946207923

ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

Υπηρεσίες: 

 • Ατομική υγιεινή και καθαριότητα
 • Έλεγχος πίεσης, σακχάρου
 • Συνοδεία σε Νοσοκομειακούς χώρους
 • Ενδομυϊκές και υποδόριες ενέσεις
 • Τοποθέτηση ή αφαίρεση του καθετήρα κύστεως
 • Λήψη ούρων γίνεται άσηπτα και με καθετήρα μιας χρήσεως για διενέργεια οποιαδήποτε εξετάσεων
 • Πλύσεις κύστεως
 • Περιποίηση κολοστομίας, κυστεοστομίας, μικρών και μεγάλων κατακλίσεων, χειρουργικών τραυμάτων μετεγχειρητικά με ανάλογα υλικά και με τις οδηγίες του εκάστοτε θεράποντα ιατρού
 • Υποκλυσμοί χαμηλοί ή υψηλοί για θεραπευτικούς ή διαγνωστικούς σκοπούς
 • Αιμοληψίες είτε για λογαριασμό μικροβιολογικών εργαστηρίων, είτε για λογαριασμό των ασθενών
 • Δυνατότητα τοποθέτησης φλεβοκαθετήρα στο σπίτι
 • Τοποθέτηση υποδόριων εμφυτευμάτων

 

 

περισσοτερα
ΗΛΙΚΙΑ: 50 ετών
Διαμονή στην Ελλάδα: 30 έτη

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Αλεξανδρούπολη

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6940541133

Edgarda Piron

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Εμπειρία

 • Σε φροντίδα ασθενή με νόσο του Parkinson και σε νεανικό
 • Σε φροντίδα νέας με τετραπληγία.
 • Σε φροντίδα καρκινοπαθή ατόμου.
 • Επικοινωνία με ιατρούς για συνταγογράφηση φαρμάκων, για παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του ασθενή.
 • Σε φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων με προβλήματα υγείας.

Γνώσεις

 • Τραχειοστομίας
 • Γαστροστομίας
 • Ατομική υγιεινή και καθαριότητα
 • Έλεγχος πίεσης, σακχάρου
 • Συνοδεία σε Νοσοκομειακούς χώρους
 • Ενδομυϊκές και υποδόριες ενέσεις
 • Τοποθέτηση ή αφαίρεση του καθετήρα κύστεως
 • Περιποίηση κολοστομίας, κυστεοστομίας, μικρών και μεγάλων κατακλίσεων, χειρουργικών τραυμάτων μετεγχειρητικά με ανάλογα υλικά και με τις οδηγίες του εκάστοτε θεράποντα ιατρού
 • Υποκλυσμοί χαμηλοί ή υψηλοί για θεραπευτικούς ή διαγνωστικούς σκοπούς
 • Τοποθέτηση υποδόριων εμφυτευμάτων

 

 

 Απασχόληση:   μέχρι 8 ώρες καθημερινά. Ασφάλεια: Με εργόσημο.

 

περισσοτερα

Ηλικία: 28 ετών

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984343776

Εκπαίδευση: Τριτοβάθμια

Περιοχή κατοικίας: Αθήνα

 

Μαρία Ζηκοπούλου

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Υπηρεσίες:

 • Ατομική υγιεινή και καθαριότητα
 • Έλεγχος πίεσης, σακχάρου
 • Συνοδεία σε Νοσοκομειακούς χώρους
 • Ενδομυϊκές και υποδόριες ενέσεις
 • Υποκλυσμοί χαμηλοί ή υψηλοί για θεραπευτικούς ή διαγνωστικούς σκοπούς
 • Τοποθέτηση υποδόριων εμφυτευμάτων

 

 

 Απασχόληση:   μέχρι 8 ώρες καθημερινά.

 

 

 

περισσοτερα

 

Σύντομα κοντά σας

 

 

 

Σύντομα κοντά σας

 

 

 

Σύντομα κοντά σας

 

 

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ!

επικοινωνια ΣΥΜΠλΉΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ